‘Güldürmüyoruz terapi yapıyoruz’

Çakallarla Dans 5’in güzel oyuncusu Hande Katipoğlu, filmlerinde güldürdükleri insanları bir psikolog edasıyla terapiye aldıklarını söyledi.

‘Güldürmüyoruz terapi yapıyoruz’

PSİKOLOĞA GİDER GİBİ GELİN

Ekranların ve beyaz perdenin komik kadın oyuncularından Hande Katipoğlu, büyük ilgi gören yeni filmleri ‘Çakallarla Dans 5’ hakkında iddialı konuştu. Güldürme garantisi veren Katipoğlu, ‘Gülmek insanı çok rahatlatan, kasları gevşeten bir durum. Çakallarla Dans 5’e gidip 2 saat boyunca rahat rahat gülüp bu ödülü kendimize vermeliyiz diye düşünüyorum. Psikoloğa değil, Çakallarla Dans 5’e gelin. Ama psikoloğu da ihmal etmeyin” dedi.

hande-1-001.jpg

6. BÖLÜME SEYİRCİ KARAR VERECEK

Filmin bir başka oyuncusu, Bursalı sanatçı Murat Akkoyunlu ise, serinin devamının geleceğinin sinyalini verdi. Akkoyunlu, “Seyirci, 6.’yı da çekmemize izin verirse bunu hedeflemiş durumdayız. Ondan sonrasını bilemiyorum. İki senede bir dozunda, iyi gidiyor böyle. Seyirciden güzel dönüşler aldık” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X