Güldürün artık yüzümüzü

8 maçtır galibiyet özlemi çeken, alt sıralara yaklaşan ve camiayı karamsarlığa iten yeşil beyazlılar’dan her şeye rağmen beklentiler yüksek. Türk Telekom Stadyumundaki mücadele 20.00’de başlayacak. 

Güldürün artık yüzümüzü

Spor Toto Süper Lig’de 8 haftadır galibiyete hasret olan Bursaspor, bugün şampiyonluk adaylarından Galatasaray’ın konuğu olacak. Türk Telekom Stadyumunda 20.00’de başlayacak olan zorlu mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek. En son evinde Evkur Yeni Malatyaspor’la golsüz berabere kalan ve camiayı karamsarlığı iten yeşil beyazlılar, güçlü rakibi karşısında istediği alarak üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor. 

SOW YİNE YOK

Timsah’da cezalı olan Grozav ve sakatlıkları süren Sow, Badu, Sercan, Emre ve Kubilay bugün takımındaki yerini alamayacak. Teknik Direktör Paul Le Guen’in son haftaların aksine bugün sistem değişikliğine gitmesi bekleniyor. Savunmayı Barış Yardımcı, Ertuğrul Ersol, Titi, Ekong ve Aziz Eraltay’dan oluşturması beklenen Fransız teknik adamın ileri uçta Stancu ve Yusuf Erdoğan’ı oynatacağı tahmin ediliyor. Son maçında Kasımpaşa’ya kaybeden Galatasaray’da da Teknik Direktör Fatih Terim’in kadroda bir takım değişiklik yapması kuvvetli ihtimal olarak gözüküyor. 

Ezber bozma zamanı

Son 15 maçtır Galatasaray’a söz geçiremeyen Bursaspor, her şeyi tersine döndürmek istiyor. 

Ligde 8 maçtır galibiyete hasret kalan Bursaspor, bu maçla birlikte kötü serisine son vermek istiyor. Geçtiğimiz hafta sahasında aldığı Evkur Yeni Malatyaspor beraberliğinin ardından eleştiri okları Teknik Direktör Paul Le Guen’e yönelirken, camia ile birlikte teknik heyet ve oyuncular, bu maçı dönüm noktası olarak görüyor. Deplasmanda oynadığı son 3 maçından da puansız ayrılan yeşil beyazlılarda hedef, İstanbul’dan puan veya puanlarla dönmek.Yeşil beyazlı ekibin son dönemde Galatasaray’a karşı şansı tutmuyor. 

BATALLA ATMIŞTI

İki ekibin arasında oynanan son 3 maçtan galip ayrılan taraf sarı kırmızılılar olurken, Bursaspor’un da İstanbul temsilcisine karşı lig ve kupa maçları da dahil olmak üzere 15 maçlık bir galibiyet hasreti bulunuyor. Son galibiyetini 2011-12 sezonundaki lig maçında evinde rakibini 1-0 yenerek alan yeşil beyazlı ekipte, 3 puanı getiren golü şu anda da kadroda yer alan Pablo Martin Batalla kaydetmişti. Ayrıca Bursaspor, lig maçlarında da son 11 maçtır rakibine karşı galip gelemedi.

Göster yine farkını Batalla

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, Galatasaray’a karşı 12 maçta forma giydi. Bu süreçte Arjantinli yıldız 6 asiste imza atarken, 1 de gol kaydetti. Her ne kadar bu sezon ligde 4 maçı sakatlığı nedeniyle kaçırsa da Batalla, 4 gol ve 5 asist ile birlikte yeşil beyazlı ekibin en fazla gole katkı veren oyuncusu oldu. Bogdan Stancu da, Süper Lig’de Galatasaray’a karşı oynadığı 11 maçta 5 gol attı.

Maç heyecanı OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Galatasaray ile oynayacağı maçın heyecanı OLAY TV ekranlarında olacak. Gün boyunca Türk Telekom Stadyumundan yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

STAT: Türk Telekom

SAAT: 20.00

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz

GALATASARAY EKSİKLER: Denayer, Fernando

BURSASPOR EKSİKLER: Badu, Grozav, Sercan, Emre, Kubilay, Sow

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 55 TL.

20.00/beIN SPORTS
 

 GALATASARAY 

1 Fernando Muslera
2 Mariano
3 Maicon
22 Hakan Balta
55 Nagatomo
15 Ryan Donk
89 Feghouli
8 Selçuk İnan
10 Belhanda
24 Garry Rodrigues
18 Gomis
 

 BURSASPOR 

1 Harun Tekin
4 Ertuğrul Ersoy
93 William Paul Ekong
6 Titi
26 Barış Yardımcı
23 Aziz Eraltay
25 Abdullahi Shehu
51 John Boscotk
10 Pablo Martin Batalla
32 Yusuf Erdoğan
28 Bogdan Stancu

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X