‘Gülümseyin Keles’tesiniz’ diyeceğiz

Keles halkıyla buluşan Bozbey, “Projelerimizle Kelesli’yi, yerinde mutlu ve huzurlu yapacağız. Keles değişecek, ‘Gülümseyin, Keles’tesiniz’ diyeceğiz” dedi

‘Gülümseyin Keles’tesiniz’ diyeceğiz

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim çalışmalarını Keles’te sürdürdü. Keles halkıyla buluşan Mustafa Bozbey, meşaleler eşliğinde, coşku içinde karşılandı. 

Bozbey, Keles temaslarına Millet İttifakı İYİ Parti Keles Belediye Başkan Adayı Ali Işık’ın aday tanıtım toplantısına katılarak başladı. Keles Meydanı’nda halka seslenen Mustafa Bozbey, Kelesli’nin tarımdan hayvancılığa, turizmden su ve ulaşıma kadar birçok konuda yaşadığı sorunları iyi bildiklerini söyledi. Keles ve dağ yöresinin önemine değinen Bozbey, Keles’in, hak ettiği hizmeti yıllardır alamadığını vurguladı.

Bozbey, “Dertlerini kendileri çözsün, nasıl olsa bizi desteklerler’ diyerek Keles ve dağ yöresi yıllardır ötelenmiş. Ama biz, Nilüfer’den Keles’in köylerine ulaştık” dedi. İşsizlik sorununa değinen Bozbey, gençlerin, işsizlikten dolayı kendi topraklarını bırakıp kente göç ettiğine dikkat çekti. Keles’te işsizlik sorununa çözüm bulacaklarını belirten Bozbey, “Açacağımız kurslarla gençlerimizi, iş gücü olarak hazırlayacağız. Kelesli kan kaybetti” diye konuştu.

TARIM VE HAYVANCILIK…

Çocukların, gençlerin, yaşlıların, kadınların ve engelli bireylerin mutlu ve huzurlu olduğu bir kent oluşturmayı hedeflediklerini belirten Bozbey, “İnsanlar, yaşamak için Nilüfer’e geliyor. Biz, herkesi Nilüfer’e getiremeyeceğimize göre, Nilüfer’deki projeleri, burada da uygulayacağız ki Kelesli mutlu olsun, yüzü gülsün” ifadelerini kullandı. Keles’te tarım ve hayvancılığın ön planda olduğuna işaret eden Mustafa Bozbey, “Kooperatifçiliği destekleyerek, kırsalda köylümüzün gelirlerini artırmak zorundayız. Ürün çeşitliliğini artıracağız. Keles’in ünlü kirazıyla Kelesli’yi, Keles’te mutlu ve huzurlu yapacağız. Birileri söyler, konuşur. Bizim 20 yıllık tecrübemiz var” diye konuştu.

Ulaşım ve suda indirim sözü verdi

Keles’in tarihi ve kültürel değerleri ile turizm potansiyeline dikkat çeken Mustafa Bozbey, turizm alanında bugüne kadar Keles’te proje geliştirilemediğini söyledi. Bozbey, dağ yöresinin su ve ulaşımı en ucuz şekilde kullanacağının altını çizdi. Bozbey, ‘Dağ yöresinin insanını korumamız, sahip çıkmamız gerekiyor. Bunu biz yapacağız. Keles değişecek. Gülümseyin Keles’tesiniz diyeceğiz” diye konuştu.

Seçim şarkısı sürprizi

Keles Belediye Başkan Adayı Ali Işık’la birlikte esnafı tek tek dolaşan Mustafa Bozbey, ziyaret sırasında bir de sürprizle karşılaştı. Ersan Özdemir adlı esnaf, Bozbey’in seçim şarkısını, kendi uyarlamasıyla bağlama çalarak seslendirdi. Bozbey, Keles Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın, Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke ve Keles Emniyet Amiri Bilal Toprak’ı da makamlarında ziyaret etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X