Günay’ın ölümünden sonra sıkı denetim! Cezayı yiyen kapıyı kapattı

Kocaeli’nde genç bir kızın kapısı açık halde giden toplu ulaşım aracından düşerek hayatını kaybetmesinin ardından Bursa’da denetimler sıklaştırıldı. Aracın içini serinletmek için kapıyı kapatmadan seyreden toplu ulaşım araçlarına ceza yağdı

Günay’ın ölümünden sonra sıkı denetim! Cezayı yiyen kapıyı kapattı

Kapısı açık yolcu taşıyan toplu ulaşım araçları polisin sıkı takibi altında. 

Kocaeli Gebze’de 18 yaşındaki Günay Gönülaçar’ın kapısı açık halde giden toplu ulaşım aracından düşerek hayatını kaybetmesiyle gözler sorumsuz sürücülere çevrildi.

Genç kızın ibret veren ölümünden ders çıkaran trafik ekipleri, toplu ulaşım araçlarına yönelik kontrollerini sıklaştırdı.

Bursa’da, özellikle yazın hava sıcak olduğu için serinlik yaratmak amacıyla kapısı açık halde seyreden toplu ulaşım araçlarına ceza yağdı.

Açık kapıya 108 lira ceza

Yaşanabilecek faciayı görmezden gelen bu sürücüler cezayı yedikten sonra kapılarını sıkı sıkı kapattı. Ekiplerin belirli noktalarda gerçekleştirdikleri denetimde, kapısı açık seyreden araçların sürücülerine 108 lira ceza uygulandı.

“Caydırıcı değil”

Yapılan denetimlere destek veren minibüs sürücüleri, ‘İnsanların can güvenlikleri söz konusu. 108 lira caydırıcı bir ceza değil ama en azından bir farkındalık oluşturabilir. Polislerin sonuna kadar arkasındayız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X