Güneş: Düşündüğümüz futbolun gerisinde oynadık

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Güneş: Düşündüğümüz futbolun gerisinde oynadık

Şenol Hoca maçın ardından şu açıklamaları yaptı; “ İlk yarıda pas yüzdesi düşük, top kayıpları fazla, havadan oynanan bir futbol vardı.  İkinci yarı biz daha rakibi forse ederek oynamaya çalıştık. Maçın son bölümlerde Beşiktaş atak yapmaya çalıştı. Kupada 120 dakika oynamanın vermiş olduğu yorgunluk nedeniyle biraz savunmada kalmak durumundaydık. Maçı taşıdığımız bir karşılaşmaydı. Golü yedikten sonra bir hamle yaptık. Golü de bulduk ama daha sonra verilen bir penaltı var. Doğru mu, değil mi tartışmak doğru değil. Çünkü sezon başından beri bunları çok tartıştık. Nihayetinde maç bitti. Kaybettik, rakibimizi tebrik ediyorum. Fernandao’nun pozisyonunun görmedim. Fernandao bu maçta gergindi.  Ben çıkarken Motta’nın yaptıklarını söylemiyorum. Çünkü söylersem ayıp olur. 

Fernandao ve diğer oyuncuları almaya gittiğimde kazanan bir futbolcunun bunları yapması doğru değil.  Nihayetinde kazanan ve kaybeden takımlar var. Bugün biz kaybetmek istemiyorduk. Kazanmak için sahaya çıktık.  Düşündüğümüz futbolun gerisinde oynadık. Daha iyi oynamamız gerekiyordu. Rakip kaleci daha zor durumda kalmalıydı. Sezon başından beri hakemler hakkında çok konuştum. Hakem bizim veya onların lehine yanlış kararlar verebilir. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.  Şuanda futbolumuza bakacağız. Çok tahrip olduğumuz bir maçtı. Hem kartlar hem de yorgunluklar ve mağlubiyetle biraz darbe yediğimizi düşünüyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X