Güneybudaklar’ın yıldızı parlıyor

Osmangazi’ye bağlı dağ mahallelerinde tersine göç çalışmaları sürerken 7 asırlık Güneybudaklar’da birlik duygusunu canlandıran köy hayrı etkinliği, yüzlerce kişinin katılımıyla yapıldı.

Güneybudaklar’ın yıldızı parlıyor

Etkinliğe katılan AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, son dönemde Türkiye’ye yönelik yoğunlaşan saldırıları işaret ederek “Önceleri PKK-FETÖ ve benzeri pek çok maşalarıyla bunu yapmaya çalıştılar. Allah’a şükür ki milletimizin büyük gayretiyle bunu başaramadılar. Şimdi bizzat üzerimize geliyorlar. Artık milletimiz ayakta durmak, huzur ve sükûnu hâkim kılmak ve bölgeye ve dünyaya adaleti götürmek istiyor” dedi. Kendisinin de dağ yöresi sakini olduğunu belirten Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner de “Herhangi bir hizmet anında burada olacağız. Her zaman halkımızın, Güneybudaklar’ın yanında olacağımızı bir kez daha beyan etmek istiyorum” diye konuştu.

Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi’ne hizmetlerden dolayı teşekkür eden Güneybudaklar Muhtarı Ali Öztürk de yerel seçimleri hatırlattı. Hak yolunda, halk için her türlü görevi üstlenmeye hazır olduğunu belirten Öztürk, “Allah’ın izniyle halkımız eğer desteklerse bir dahaki seçimde ufak tefek işlerimiz kaldı. Tamamlamak adına yine adaylığımız devam edecek” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X