Güpegündüz hırsızlık kamerada

Bursa’nın İnegöl ilçesinde unlu mamuller ustası Mehmet Demirtaş’a ait bisiklet, iş yerinin önünden çalındı. Emniyet ekipleri görüntüsü kameralara yansıyan hırsızı arama çalışması başlattı.

Güpegündüz hırsızlık kamerada

Olay, Cuma Mahallesi Tabakhane Sokak’ta unlu mamuller satılan işyerinin önünde meydana geldi. İşyerinde unlu mamuller ustası olarak çalışan Mehmet Demirtaş’a ait olan kilitli bisikleti gören kimliği belirsiz kişi, yanına gitti. Bisikletin yanında bir süre etrafı gözleyen kişi daha sonra kimsenin olmadığı bir anda kilidi açarak bisiklete binip kısa sürede kaçtı. Olayı gören açık otopark görevlisi, hırsızın peşinden koşsa da yetişemedi. Otopark görevlisi ardından durumu Demirtaş’a bildirdi. Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede araştırma yaptı.

hirsizlik2.jpg

Bisikletinin çalındığını öğrenen Mehmet Demirtaş, “Otoparkçı söyledi bisikletimin çalındığını. Ben simit pişirirken, çalıp kaçmış” dedi. 

hirsizlik3.jpg

Olay anı ise bir işyerinin kameralarına saniye saniye yansıdı. Polis, görüntüsü kameralara yansıyan hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

hirsizlik4.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X