Gürsu Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

Gürsu Belediyesi 3 yeni çöp kamyonu aldı.

Gürsu Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın 30 Mart seçimlerinde vaat ettiği çöplerin belediye ekipleri tarafından toplanması projesine 1 Ocak 2015 tarihinde start verilmişti. Devlet Malzeme Ofisi’nden satın alınan 3 çöp kamyonu hizmet vermeye başladı. Belediye meclis üyelerinin de katıldığı çöp toplama araçlarının hizmete başlama töreninde konuşan Başkan Cüneyt Yıldız, “Gürsu Belediyesi olarak hem daha iyi hizmet verebilmek, hem de maliyeti asgariye indirebilmek için başlattığımız projeyi başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. 1 Ocak’ta çöpleri belediye ekiplerimiz tarafından toplamaya başladığımızda, araçlarımızın bir kısmını kiralamıştık. Ancak bugün filomuza yeni kattığımız 3 araçla maliyeti daha da azaltmış olacağız” dedi.

Yıldız, ”Her gün saat 23.00’ae kadar hizmet veren nöbetçi ekibimiz olmasına rağmen, ocak ayında çöp toplama hizmeti belediyemiz tarafından yapılmaya başladı. Yaptığımız tasarruf miktarı 84 bin TL. Halkımızın emanetine sahip çıkarak, halkımıza en iyi hizmeti vermeyi taahhüt etmiştik. Tasarruf yaparken hizmeti aksatmıyoruz. Ekstra hizmet sunuyoruz. Kazanan Gürsu’muz, halkımız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X