Gürsu’da kadroya geçecek isimler belli oldu

Gürsu Belediyesi bünyesinde taşeron olarak çalışan personelden kadroya geçme hakkı kazananların listesi açıklandı.

Gürsu’da kadroya geçecek isimler belli oldu

Yapılan incelemeler sonucunda kadro hakkı için sınava girecek taşeron personelin isimleri açıklandı. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Belediyede yıllardır taşeron olarak çalışan personellerimiz var. Her yıl işten çıkarılma kaygısıyla yıllardır çalışmışlar, emek vermişler. Taşeron personellerimizin kadro hakkı kazanmalarından duydukları mutluluğu onlarla paylaşıyoruz. Emeklerinden dolayı hepsine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Gürsu Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nce yapılan çalışmalar sonucunda kadroya geçmek için başvuru yapan 176 taşeron personelden 164’ünün kadroya geçişi uygun bulunurken 12’sinin başvurusu reddedildi. Başvurusu uygun bulunmayanların itiraz sürecinin tamamlanmasının ardından kesin liste açıklanacak, yapılacak sınavın ardından kadroya alımlar sonuçlandırılacak. Sınav hakkı kazanan 164 taşeron personelden saha personeli olarak görev yapan 109’una uygulamalı, büro personeli olarak görev yapan 55’ine de sözlü sınav yapılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X