Gürsu’ya gençlik merkezi

Gürsulu gençler birçok faaliyeti gerçekleştirebilecekleri gençlik merkezine kavuşuyor.

Gürsu’ya gençlik merkezi

Gürsu Belediyesi’nce oluşturulan ve altyapı çalışmaları yapılan alan üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlik merkezi yapılıyor. 

Gürsu’da kültürel yaşamın zenginleşmesini sağlamak amacıyla, “Kültür Kenti Gürsu“ sloganıyla birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Gençlik Merkezimizin faaliyete başlamasıyla, ilçemizin kültürel etkinlik olanakları konusundaki mekan eksikliğini gidermiş olacağız.

İlçemiz, gençlik merkezi ile çağdaş kent kimliğine bir zenginlik daha katmış olacak. Sosyal belediyeciliğin gereği olarak gençlerimizin sahip oldukları enerjiyi faydalı uğraşlar için kullanması yönünde olanaklar sunmak görevimiz. Gençlerimize kültürel etkinlik alanlarında sosyal yaşamın içerisinde olma imkanı sunulacak olan merkezin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Osmanlı mimarisine sahip olacak Gürsu Gençlik Merkezi, 692 metrekarelik alanda inşa edilecek. Gençlik Kültür Merkezi, gençlerin, eğitim, kültür, sanat alanlarında çeşitli eğitimler alabileceği, kültürel faaliyet yapabileceği önemli bir merkez olacak. Merkez bünyesinde dans ve folklör salonu, 2 adet derslik, kütüphane ve çeşitli atölyeler yer alacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X