Gururumuz oldunuz!

TFF Yönetimi, Dünya 2.’si Ampute Milli Takımı’nı Riva’da ağırladı.

Gururumuz oldunuz!

Türkiye Futbol Federasyonu personelinin de alkışlarla karşıladığı ay yıldızlı sporcuları, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Dürüst, Mustafa Çağlar ve Cengiz Zülfikaroğlu kutladı. 

Ampute futbolunda Türkiye’nin gurur kaynağı olan Milli Takım sporcuları, Dünya ikinciliği kupasını dün Riva’da Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi Kurulu üyelerine getirdiler… Meksika’da düzenlenen Dünya Şampiyonası’nın finalinde Angola’ya penaltı atışları sonrası kaybeden Milliler, Riva’da TFF personeli tarafından alkışlarla karşılandılar. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Ali Dürüst, TFF Genç Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar ile TFF Engelli Federasyonlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, ay yıldızlı sporcuları öğle yemeğinde ağırladı.  

KOCAMAN YÜREKLERİ VAR

Ampute Milli Takımı’nı Avrupa Şampiyonluğu’nun ardından ülkeye kazandırdıkları Dünya ikinciliği için kutlayan Ali Dürüst, ‘Sporcularımızı, antrenörlerini tebrik ediyorum. Gururumuz oldular’ dedi. Mustafa Çağlar da, ‘Ampute Milli Takımımız’la ne kadar övünsek azdır… Kocaman yürekleri var ve ülkeleri için her alanda mücadele etmeye devam ediyorlar. Hepsini tek tek kutluyorum’ ifadelerini kullandı. Dürüst, Çağlar ve Zülfikaroğlu, yemeğin ardından Milli Takım sporcularına çeşitli hediyeler de verdiler. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X