Güzel başlayalım

Lig’de dolu dizgin giden Bursaspor, kupa serüvenine Mersin İY maçıyla start veriyor. Atatürk Stadı’ndaki karşılaşma saat 18.00’de.

Güzel başlayalım

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda C Grubundaki ilk maçında bugün sahasında Mersin İdmanyurdu’nu konuk edecek. Atatürk  Stadı’nda 18.00’de başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Özgüç Türkalp yönetecek. 

 

Türkalp’in yardımcıları Volkan Narinç, Erdinç Sezertam yapacak. Mücadelede 4.hakem ise Ferhan Kestanlıoğlu olacak. Lig’de gerek oynadığı futbolla gerekse aldığı farklı galibiyetlerle dikkat çeken yeşil beyazlılar, kupada da yoluna firesiz devam etmek istiyor. 

CEZALILAR SAHADA

Teknik Direktör Şenol Güneş’in bugün sahaya yedek ağırlıklı isimleri sürmesi bekleniyor. Deneyimli teknik adamın cezaları nedeniyle Kardemir Karabükspor maçında forma giymeyecek olan Serdar Aziz, Bekir Yılmaz ve Ozan Tufan’ın ise 11’de oynatacağı tahmin ediliyor. 

Konuk Mersin İY’nun da ise Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bu maçta ligde forma şansı veremediği isimleri oynatacağını açıkladı. Bu arada iki takımın ligdeki mücadelesinde Mersin İdmanyurdu, Bursaspor’u sahasında 2-1 mağlup etmişti.

18.00 A HABER/CANLI

ÜSTÜNLÜK TİMSAH’TA

İki ekip bugün oynayacakları müsabaka ile 43. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 42 resmi mücadelede Bursaspor 20 kez galibiyet sevinci yaşarken, 15 maçta ise, sahadan puansız ayrıldı. Oynanan 7 mücadelede ise ekipler birer puanla yetindi.

Bursaspor ile Mersin İdmanyurdu Ziraat Türkiye Kupası’nda ise, 5. kez karşı karşıya gelecek. En son 1982-1983 sezonunda karşılaşan iki ekip arasında oynanan 4 müsabakada Bursaspor’un 2, Mersin İdmanyurdu’nun ise 1 galibiyeti bulunuyor. 1 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı.

MAÇ HEYECANI OLAY TV’DE

Bursaspor’un bugün Mersin İY ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçının tüm ayrıntıları Olay TV’de olacak. Maç öncesi ve sonrasında yapılacak bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

BU BURSASPOR TUTULMAZ

 

Türk futbolunun unutulmaz golcülerin Tanju Çolak, Bursaspor’dan övgüyle bahsetti. Tedavi için geldiği Bursa’da soruları yanıtlayan Çolak ‘Kasımpaşa gibi bir takımı yenmek her babayiğidin harcı değil. Kasımpaşa, çok tecrübeli, çok yetenekli ama ruhları yok. Bu bizi ilgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren Bursaspor’un hakkaniyetiyle aldığı 5-1’lik galibiyet var. Volkan’ından kalecisine kadar, Şenol Hocasından seyircisine kadar hepsini tebrik ediyorum. Bursaspor tekrar eski günlere doğru yelpaze açmış durumda. İnşallah istikrarlı bir şekilde devam eder, eski günlere döner’ dedi. 

Tanju Çolak, Timsah’ın genç yıldızı Ozan Tufan’ı hayranlıkla izlediğini de sözlerine ekledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X