Güzel günler uzakta değil

Bursaspor’un yeni sezon fikstürünü çeken Uğur Çelikyay, gelecekten umutlu.

Güzel günler uzakta değil

Erkan SAĞLIK

Yönetim olarak transfer tahtasını açmak için yoğun mesai harcadıklarını ifade eden Federasyon Temsilcisi Uğur Çelikyay, ‘Bunun için neredeyse gecemizi gündüzümüzü bir ediyoruz’ dedi.

Bursaspor’un Futbol Federasyonu’ndan Sorumlu yönetim Kurulu üyesi Uğur Çelikyay, iyi bir fikstür çektiklerini söyledi. İlk maçın deplasmanda Karagümrük ile olmasının kendileri açısından dezavantaj yaratmadığını ifade eden Çelikyay, ‘Bursaspor bir marka. Bunu kura çekiminde de tekrar görme fırsatı yakaladık. Bir ağırlımız var ve bunu iyi kulanmalıyız. Bursaspor’u herkes kendine rakip olarak görüyor. Nasıl bu durumlara düştüğünü soruyorlar. Rakipler Bursaspor’dan çok çekiniyor’ dedi. 

Rakipler çekiniyor

Bursaspor’un düştüğü yerden çabuk toparlanarak çıkacağına inandığını, bu uğurda taşın altına ellerini soktuklarını belirten Uğur Çelikyay, ‘Biz bu sezon lige iyi başlayıp iyi bitirmek istiyoruz. Kiminle oynadığımızın bir önemi yok. Kendi gücümüzü görüp rakiplere de bunu hissettirmeliyiz. Bursaspor sahaya çıktığında 1-0 önde çıkar. Biz bu bilinçteyiz. Başkanımız Mesut Mestan ve yönetim kurulu transfer tahtasını açmak için yoğun mesai harcıyor. Bunun için neredeyse gecemizi gündüzümüzü bir ediyoruz’ diye konuştu. 

Az daha sabır

Transfer tahtasının açılması için yoğun mesai harcandığını kaydeden Çelikyay, şöyle devam etti: ‘Ortada kötü bir tablo var. Birçok konuyu koordineli götürüyoruz. Tahta açılır açılmaz da transferler gelecektir. Güzel günler çok uzakta değil. Afyon kampına kadar birçok olay netleşecektir. Türkiye’de ekonomik anlamda bir kriz var ve bu krizden herkes yara aldı. Kimsenin eli rahat değil. Bakıyorsunuz transfer yapan takım sayısı çok az. Yakın zamanda bu konuları aşacağız ve lige bomba gibi gireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın.’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X