Hacer Çağlar’a son görev

Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar’ın, önceki gün hayata veda eden annesi Hacı Hacer Çağlar (91), son yolculuğuna uğurlandı.

Hacer Çağlar’a son görev

SEYİT GÜNDOĞAN – AYKUT GÜNGÖR

İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşama veda eden Devlet eski Bakanı ve Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar’ın annesi Hacı Hacer Çağlar (91), toprağa verildi. Hacer Çağlar’ın, Emirsultan Camisi’nde öğlen namazının ardından kaldırılan cenazesi, iş, siyaset, spor ve medya dünyasının önemli isimlerini biraraya getirdi.

Cenaze namazı öncesi, Cavit Çağlar, Mustafa Çağlar,  Kadri Şankaya ve Şenol Şankaya taziyeleri kabul etti. Hacı Hacer Çağlar’ın cenaze töreninde  iş, siyaset, spor ve medya dünyasının önemli isimleri hazır bulundu.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ulaştırma ve Bayındırlık eski Bakanı Yaşar Topçu, Maliye ve Orman eski Bakanı Lütfullah Kayalar, Devlet eski bakanları Mehmet Sevigen ve Şükrü Erdem, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile oğlu Emir Sarıgül ve ANA Parti Genel Başkanı Ahmet Özal, cenazede saf tutan isimler arasındaydı.

DEMİREL ÇELENK GÖNDERDİ…

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in çelenk gönderdiği cenaze töreninde, AK Parti Bursa milletvekilleri; Mustafa Öztürk, Hakan Çavuşoğlu, Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Hüseyin Şahin, İsmet Su, Bedrettin Yıldırım, CHP Bursa milletvekilleri Turhan Tayan, Sena Kaleli, İlhan Demiröz, Aykan Erdemir, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar,  Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebeli, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, CHP İl Başkanı Zafer Yıldız, MHP İl Başkanı Hasan Toktaş da hazır bulundu. Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar’ı, siyaset yaptığı yıllardaki yol arkadaşları da yalnız bırakmadı.

İŞ DÜNYASI YANINDAYDI…

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay’la birlikte BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Torunlar GYD Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Dünya Göz Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, Doğuş Holding Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen, İlhan Parseker, Galip Sakder, Ali İhsan Yeşilova, Murat Coşkunkan, Sedat Çağlar’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sanayici ve işadamı Çağlar ailesinin acısını paylaştı.

BURSASPOR VE STK’LAR DA CAMİDEYDİ…

Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor Yönetim Kurulu eski Üyesi Mesut Mestan’la birlikte Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Taner Mustafaoğlu ve BAL-GÖÇ Genel Başkanı Yüksel Özkan da Emirsultan Camii’ndeydi. Cenazede, Çağlar ailesinin yakınları, sevenleri, Olay Medya çalışanları ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundu. Öğle namazına mütekip kılınan cenaze namazının ardından Hacı Hacer Çağlar, dualar eşliğinde Emirsultan Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X