Hafife alma yanarsın!

Akhisarspor bugüne kadar birçok kez Bursaspor’un başına çorap ördü.

Hafife alma yanarsın!

Timsah’ı pazar günü ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir rakip bekliyor. Bursa’daki son 8 karşılaşmada sadece 3 kez kazandık. Rakip şuan her ne kadar son sırada olsa da tehlikeli futbolcuları bulunuyor. 

Bursaspor’da camiasında nefesler tutuldu, pazar günkü Akhisarspor mücadelesi bekleniyor. Yeşil beyazlılar, ligde son sırada yer alan, moral ve motivasyon olarak geriye düşen rakibi karşısında kazanarak kalan haftalara umutla bakmak istiyor. Ancak herşeye rağmen Bursaspor’un tedbiri elden bırakmaması gerekiyor. Çünkü Ege temsilcisi, yeşil beyazlılara bugüne kadar gerek iç sahada gerekse dış sahada hep sıkıntılar çıkardı. 

SON GALİBİYET LE GUEN’LE

Lig ve kupa dahil Bursa’daki son 8 karşılaşmada yeşil beyazlıların sadece 3 galibiyeti bulunuyor. 3 mücadele berabere biterken, 2 karşılaşmada ise Ahisarspor sahadan gülerek ayrılan taraf oldu. Bursa’da son lig maçında ise yeşil beyazlılar, Paul Le Guen yönetiminde sahadan 3-0 galip ayrılmıştı. Timsah’ın 10 Ekim’deki karşılaşmadaki gollerini Pablo Martin Batalla, Dzon Delarge ve Bogdan Stancu kaydetmişti. 

TAM 4 GOL ATMIŞTI

Akhisar’ın Bursa’daki son galibiyeti ise Türkiye Kupası’nda gelmişti. Ricardo Vaz Te’nin 4 gol attığı mücadeleyi yeşil siyahlılar, 4-1 kazanmıştı. İki takım arasında ligin ilk yarısındaki karşılaşma ise tam anlamıyla nefes kesmişti. Ege temsilcisinin 2-0 öne geçtiği karşılaşmayı Bursaspor 4-2 kazanmış ve muhteşem bir geri dönüşe imza atmıştı. Timsah’ın o mücadeledeki gollerini Umut Nayir (2), Latovlevici ve Ramazan Keskin kaydetmişti. Akhisar’ın kadrosunda Manu ve Sokol Cikalleshi dikkat edilmesi gereken isimlerde yer alıyor. 

İKİ TAKIM ARASINDAKİ BURSA’DAKİ SON MAÇLAR

2012-2013 SEZONU
Bursaspor-Akhisar: 1-1

2013-2014 SEZONU
Bursaspor-Akhisar: 0-0
Bursaspor-Akhisar: 3-0 (Kupa)

2014-2015 SEZONU
Bursaspor-Akhisar: 3-1

2015-2016 SEZONU
Bursaspor-Akhisar: 0-2

2016-2017 SEZONU 
Bursaspor-Akhisar: 0-0
Bursaspor-Akhisar: 1-4 (Kupa)

2017-2018 SEZONU
Bursaspor-Akhisar: 3-0

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X