Hain saldırıda Bursalı polis ağır yaralandı

Şırnak’ta 2 polisin şehit olduğu, 5 polisin de yaralandığı bombalı saldırıda yaralılardan birinin Bursalı polis memuru Orhan Tunç olduğu öğrenildi.

Hain saldırıda Bursalı polis ağır yaralandı

Şırnak’ta polis noktasına PKK’lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda yaralanan 5 polisten birinin Bursalı polis memuru Orhan Tunç olduğu ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Şırnak il girişinde yolda uygulama yapan polislere PKK’lılar tarafından bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saat 05.30 sıralarında gerçekleştirilen saldırıda ilk belirlemelere göre 2 polis şehit oldu, 5 polis de yaralandı. Yaralı polisler, Şırnak Devlet Hastanesi’ne götürüldü, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. PKK’lı teröristlerin hain saldırısında yaralanan polislerin arasında Bursalı polis memuru Orhan Tunç’un da bulunduğu öğrenildi. 

SINIF ARKADAŞI ŞEHİT DÜŞTÜ, O AĞIR YARALANDI

Şırnak’ta ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Tunç’un durumunun kritik olduğu öğrenildi. Ayrıca Orhan Tunç’un, Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör saldırısı sonucu şehit olan Bursa’nın Gürsu ilçesinde 15 günlük polis memuru Salih Hüseyin Parça’nın sınıf arkadaşı olduğu da öğrenildi. Öte yandan, Orhan Tunç’un sosyal medya hesabındaki profil resminde yer alan “Şehitler Ölmez” yazısı dikkat çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X