Hakem güldürdü!

Kutluhan Bilgiç, dünkü maçta Muhammed Şengezer kaleye geçmeden ikinci yarıyı başlattı. 

Hakem güldürdü!

Bursaspor’un Afjet Afyonspor’la yaptığı hazırlık maçında sahalarda görülmemiş bir olay gerçekleşti. Hakem Kutluhan Bilgiç, karşılaşmanın ikinci yarısını, henüz Bursaspor kalecisi Muhammed Şengezer sahaya çıkmadan başlattı. Sahaya çıkmakta geç kalan Muhammed’i fark etmeyen ve gerekli gözlemi yapmayan hakem Bilgiç ve yardımcılarının düştüğü bu durum stadyumda gülüşmelere neden oldu. 

Yönetim tribünde

Bursaspor’un, Afyonspor ile oynadığı karşılaşmayı Başkan Ali Ay’ın yanı sıra, yöneticiler Görkem Akbaş, Erkan Aydemir, Ebubekir Keskin, yedek yöneticiler Hasan Parlakay, Hayrettin Gülgüler, Zeki Öztürk, Ziya Özkan ve Mustafa Ermiş de takip etti. Başkan Ay ve yöneticiler karşılaşma sonrası Bursa’ya döndü. 

Taraftar yalnız bırakmadı

Bursaspor-Afjet Afyonspor karşılaşmasını 30 kadar yeşil beyazlı taraftar da izleyip takıma destek verdi. 

Shehu tribünde

Afyon kampına geç katılan Abdullahi Shehu, hazır olmadığı için dünkü maçta kadroya giremedi. Teknik Direktör Samet Aybaba, Titi’ye de şans vermedi. 

Timsah’a büyük ilgi

Bursasporlu oyuncularI Afyonspor taraftarı büyük ilgi gösterdi. Afyonlular karşılaşma öncesi ve sonrasında yeşil beyazlı futbolcularla fotoğraf çektirme yarışına girdiler. 

Gel bakayım evladım!

Samet hoca, oyuna ikinci yarıda soktuğu 18 yaşındaki Çağatay Yılmaz’ı, yaptığı gereksiz bir hareket nedeniyle 80. dakika oyundan aldı.

Bursaspor’un genç futbolcusu Çağatay Yılmaz, Afjet Afyonspor’la oynanan hazırlık maçında teknik direktör Samet Aybaba’yı çok kızdırdı. Aybaba’nın üstüne titrediği 18 yaşındaki futbolcu, 80. dakikada orta sahadan şut çekince, Samet Aybaba’yı adeta çileden çıkardı. Tecrübeli teknik adam da Çağatay’ı o dakikada oyundan alarak büyük tepki gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X