Hakemlerimiz çok iyi

Özdemir, ‘Bu sezon daha başlamadan hakemlerimiz, Avrupa’da 7 maçta görevlendirildi. Bu tablo UEFA’nın Türk hakemlerine güvendiğinin göstergesi olmuştur’ dedi. 

Hakemlerimiz çok iyi

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu 2019-2020 Sezonu Doğan Babacan Yaz Semineri, İstanbul’da düzenlendi. Seminere TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Başkan Vekili Mehmet Baykan, Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez ve Hamit Altıntop, TFF Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Erdem, Mustafa Çağlar ile Mustafa Hacıkerimoğlu, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, MHK Başkanı Zekeriya Alp katıldı.

FF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Başkan Vekili Mehmet Baykan, Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez ve Hamit Altıntop, TFF Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Erdem, Mustafa Çağlar ile Mustafa Hacıkerimoğlu, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, MHK Başkanı Zekeriya Alp

Çok geliştiler

Özdemir ‘Hakemlik müessesesi yıllar içerisinde çok gelişti ve iyi bir noktaya geldi. Bazı yorumcular ‘Yabancı hakem gelsin’ gibi açıklamalarda maalesef bulunuyor. Ama Türk hakemliği artık o noktayı çoktan geçti. Başta Cüneyt Çakır kardeşimiz olmak üzere tüm Türk hakemlerimiz, Avrupa’da çok önemli maçlar alarak bunu bize çok rahatlıkla gösterdi. Örneğin bu sezon daha başlamadan hakemlerimiz, Avrupa’da 7 maçta görevlendirildi. Bu tablo UEFA’nın Türk hakemlerine güvendiğinin göstergesi olmuştur’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X