Hamile olduğunu Bursa’da doğruladı

Ocak ayında Dr. Macit Bitargil’le Roma’da dünya evine giren Pelin Batu, anne olmaya hazırlanıyor.

Hamile olduğunu Bursa’da doğruladı

Serhat Hallaç

Hamile olduğunu önceki akşam geldiği Bursa’da Olay Çekirge’ye doğrulayan Batu’nun karnının belirginleşmeye başladığı gözden kaçmadı. 

Büyük hayal  kırıklıkları yaşadım

Oyuncu Pelin Batu, önceki akşam geldiği Bursa’da Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada uzak kaldığı setleri çok özlediğini, ancak rol aldığı bir çok projeden de pişman olduğunu söyledi. 

RÜYALARIMA GİRİYOR

Meslektaşı Renan Bilek’le söyleşi gerçekleştirmek üzere Bursa’ya gelen Pelin Batu, samimi açıklamalarda bulundu. Olay Çekirge’ye konuşan Batu, “Setleri çok özledim. Rüyalarıma bile giriyor.

Ama yıllardır da şunu yaşadım; çok büyük bir heyecanla çocuk gibi bir projede çalıştım ve sonucu ekranda görünce büyük bir hayal kırıklığı oldu. Bundan sonra yapacağım işte içime sinen iyi bir şey olsun istiyorum” dedi.

4 KİTAP BİRDEN GELİYOR

Dr. Macit Bitargil’le evlendikten sonra şu sıralar hamile olan ve annelik heyecanı yaşayan Pelin Batu, kendini yazmaya adamış. Mayıs başında 4 kitap birden çıkaracağını söyleyen Batu, “Yeni bir de tarihi roman yazmaya başladım, bu yaz bitirmeyi hedefliyorum.

Kadınlarla ilgili bir kitap yazdım. İlham ve güç veren kadın tarihçeleri. Bir kitaptan öbür kitaba koşturuyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X