Haşlanmış limon diyeti ile 1 ayda 20 kilo verin!

Zayıflamak uğruna denemediğiniz yol kalmadı mı? Bir de haşlanmış limon diyetini uygulayın. Bu diyet ile 1 ayda 20 kilo vermeniz mümkün.

Haşlanmış limon diyeti ile 1 ayda 20 kilo verin!

Büyük bir C vitamini olan limonun zayıflamaya yardımcı olurken, vücuda kattığı vitaminleri sizler için araştırdık. 

Herkesin merakla sorduğu limon diyeti, zayıflamanızı sağlarken vücudunuzun enerji depolamasını da sağlıyor.

limon ve zencefil

Limonun içerisinde bulunan C vitamini, kalsiyum, potasyum, magnezyum ve demir vücudunuzu beslerken yağ yakımını da hızlandırıyor ve zayıflamanıza yardımcı oluyor.

Bunun yanı sıra verdiği detoks etkisi sayesinde hücrelerin tamamen yenilenmesini, bağırsaklarda oluşan bakterilerin tamamen yok edilmesini sağlıyor. 

Haşlanmış limonu aç karnına rahatlıkla tüketebilirsiniz. Çay ya da kahve gibi midenize zarar vermeyecek hatta sindirim sisteminizi güçlendirecektir. Güne bir bardak C vitamini limon ile başlamak sizi taze ve ferah hissettirecek, vücudunuzu mikroplardan arındıracaktır.

HAŞLANMIŞ LİMONUN FAYDALARI NELERDİR?

– Yağ yakımını hızlandırır.

– Sindirim sistemini güçlendirir.

– Vücutta oluşan zararlı toksinlerin ve bakterilerin atılmasını sağlar.

– Aç karnına tüketildiğinde detoks etkisi vererek, hücrelerin yenilenmesini sağlar.

– İçerisinde bulunan zengin C vitamini ile vücudun enerji toplamasını sağlar.

– Bağırsaklarda oluşan bakterileri temizler.

haşlanmış limon

HAŞLANMIŞ LİMON DİYETİ NASIL YAPILIR?

Haşlanmış limonu her sabah bir fincan içerek vücudunuzun safra kesesini uyarılmasını sağlarsınız. Bu da bütün gastrointestinal sistemin uyarılmasını sağlar. Limonda bulunan mineraller de midenizi rahatlatır, sindirim sistemini güçlendirir. Hızlı ve doğal olarak kilo vermenizi sağlar. Her gün bu içeceği hazırlayın ve hiçbir diyet yapmadan 20 kiloya kadar olan vücut fazlalığınızın gittiğini göreceksiniz. 

HAŞLANMIŞ LİMON KÜRÜ

Malzemeler;

– 2-3 cm lik zencefil parçası

– 5 adet limon

– 4-5 diş sarımsak

– 2 litre su

Hazırlanışı;

Haşlanmış limon içeceği için ilk yapmanız gereken limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını atmayın daha sonra içine ekleyeceğiz. Ardından blendır ile sarımsakları, zencefili iyice parçalıyoruz. Limon suyunu, ve blendırdan geçirdiğimiz malzemeleri bir tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.

haşlanmış limon

Ayrı bir tencerede ise 2 litre suyumuzu, ilk başta arta kalan limon kabuklarını ve posasını ekleyip kaynatıyoruz. Su fokurdamaya başladığında üzerine blendır ve limon suyundan elde edilen karışımı ekliyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz. 5-10 dakika bu şekilde devam ettikten sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakıyoruz.

Haşlanmış limon suyunu her sabah aç karnına için.

HAŞLANMIŞ LİMON KÜRÜ NE KADAR TÜKETİLMELİDİR?

Bu karışımı her sabah aç karnına 1 çay bardağı içebilirsiniz. Haşlanmış limon kürü içerek 20 kilo kadar zayıflamanız mümkün olacaktır. Buna takviye olarak uygulanacak bir diyet programı ve egzersiz programı destekleyici özellik taşıyacaktır.

Ayrıca haşlanmış limon kürü mide ve sindirim sistemi sağlığı için de çok faydalı olacaktır. Özel bir hastalığı olanların doktor gözetiminde kullanması önerilir. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X