Hasta yakınları konaklama binasında sona gelindi

Kestel’de yapımına devam edilen hasta yakınları konaklama ve belediye ek hizmet binasının inşaatında sona gelindi.

Hasta yakınları konaklama binasında sona gelindi

OSMAN GÜNEŞ

Çalışmaları yerinde inceleyen Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, “Kestel Devlet Hastanemiz için belediyemizce tahsis edilen arazimizin yan kısmında bulunan arsamız üzerine bin 475 metrekare taban alanlı ve toplamda 7 bin 750 metrekare inşaat alanına sahip projenin kaba inşaatının yüzde 95’lik kısmı tamamlandı.

Kısa süre içerisinde ince işçilik çalışmalarının da tamamlanmasının ardından hizmete girmeye hazır hale getirilecek proje tamamlandığında, tedavi için şehir dışından hastanemize gelecek hastaların yakınlarının konaklamalarına imkan sağlanırken, binamız proje kapsamında çeşitli alanlarda belediye hizmetlerinin de sunulabileceği bir ek hizmet binası olarak hizmet sunacak.

Bina altında yer alan dükkanlarımızın büyük bir bölümü eczaneler için tahsis edilerek, tedavi için gelen hastaların kısa sürede ilaçlarına da ulaşmalarına imkan sağlanacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X