Hasta yatağında acı gerçeği öğrendi

Denizli’de, geçen cuma gününden bu yana kayıp olan 29 yaşındaki Akif Orhan, yol kenarına parkettiği hafif ticari araçta av tüfeğiyle başına ateş ederek yaşamına son verdi. Orhan’ın geçtiğimiz günlerde aniden rahatsızlanan eşinin kalbinde delik tespit edil

Hasta yatağında acı gerçeği öğrendi

Olay, Merkezefendi İlçesi Çevreyolu üzeri Salihağa Kavşağı’ndaki Karagöl Mevkii’nde meydana geldi. Çevreyolunda yol kenarında park etmiş 09 D 4005 plakalı hafif ticari aracı gören trafik polisleri, aracın yanına gitti. Aracın arka koltuğunda elinde tüfek olan ve başından vurulmuş bir erkek cesedi olduğu görüldü. Sorumluluk alanın jandarmada olması nedeniyle yetkililer, konu hakkında bilgilendirildi.

İntihar ettiği belirlenen kişinin, bir araç bakım şirketinde işçi olarak çalışan evli ve 1 çocuk babası Akif Orhan olduğunu tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Orhan’ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. 

Akif Orhan’ın iki yıl önce hayatı birleştirdiği eşi Şaziye Orhan’ın geçen pazartesi günü aniden rahatsızlandığı belirtildi. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan kadının yapılan tetkiklerde kalbinde üç ayrı delik olduğunun tespit edildiği öğrenildi. Yoğun bakıma alınan Şaziye Orhan’ın sağlık durumunun her geçen gün kötüye gittiği belirtildi. Eşine konan teşhisi öğrenince “Ben onsuz yaşayamam” dediği öğrenilen Orhan’a, o zamandan beri ulaşılamadığı belirtildi.

Hastanede yaşam savaşı veren Şaziye Orhan ile intihar eden Akif Orhan çiftinin Ayşenur adlı bir kız bebeklerinin olduğu kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X