‘Hastanene sahip çık’

İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından ‘Hastanene sahip çık, hastaneni yaşat’ isimli imza kampanyası düzenlendi.

‘Hastanene sahip çık’

DERYA DEMİR PINAR

İYİ Partililer, Şehir Hastanesi’ne taşınacak olan 4 devlet hastanesi ve Yıldırım Belediyesi Tıp Merkez’nin kapatılmasının planlanmasına tepki göstermek amacıyla Mesken Meydan’da üç gün boyunca vatandaşlardan imza toplayacak. İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ile İl Başkanı Yahya Bahadırı’n da katıldığı imza kampanyasında konuşan Yıldırım İlçe Başkanı Kemal Ataç, Şehir Hastanesi’nin Bursa’ya değer katacağını ancak şehir merkezindeki hastanelerin kapanması durumunda sağlık hizmetlerine ulaşımın zorlaşacağını söyledi.

Trafik sorunu ve acil durumlar göz önüne alındığında vatandaşların özel hastanelere mahkum edileceğini öne süren Ataç, “Şehir Hastanesi’ne değil, şehir içindeki hastanelerin kapatılmasına karşıyız. Hastanelerin kapatılmasının nedeni ‘hasta garantisi’. İnsan sağlığı üzerinden rant yapılmasına karşıyız” dedi. Ataç, hastanelerin kapatılmasını istemeyen tüm vatandaşları imza vermek için Mesken Meydanı’na davet etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X