Hayal kurun ve çok çalışın

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyarete gelen bir grup öğrenciyi ve Bakanlık personelinin çocuklarını kabul etti.

Hayal kurun ve çok çalışın

Çocuklara gelecekte ne olmak istediklerini soran Fakıbaba, kendisinin küçükken doktor olmayı istediğini, çalışarak ve Allah’ın yardımıyla bunu başardığını söyledi. Çocuklara, başarılı olmak için hayal kurmalarını ve çok çalışmalarını tavsiye eden Bakan Fakıbaba, ”Ayrıca yapacağınız her işi sevgiyle ve hakkını vererek yapın. Mesleğinizi seveceksiniz. İnsanı sevmeden hiçbir meslekte başarılı olamazsınız.

Yaratılanı yaradandan dolayı seveceksiniz. Sevgi çevreyle başlar, hayvan sevemezseniz inanın insanları da çok sevemezsiniz. Sevgi yoksa başarılı olmanız mümkün değil” dedi.

Bakanlığının faaliyet alanının insan sağlıyla birebir ilişkili olduğuna işaret eden Fakıbaba, ”Temiz gıdayla besleniyorsanız sağlığınız da iyi oluyor, hastalığa yakalanma oranınız o kadar az oluyor.

Sağlık Bakanlığı ve Bakanlığımız iki önemli kardeş bakanlıktır. Bunu biliyordum ama Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olduktan sonra çok daha iyi kavradım” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X