Hayvan sevgimi abartmaya devam edeceğim

Konser vermek için geldiği Bursa’da Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yapan Ömür Gedik, havyansever yönünü çok abarttığı eleştirilerine cevap verdi.

Hayvan sevgimi abartmaya devam edeceğim

Emir Doğan

ELEŞTİRİLERE KATILIYORUM 

Popçu, gazeteci ve sinema eleştirmeni olmasının yanısıra sık sık Haçiko Başkanı sıfatıyla hayvan haklarını savunurken ön saflarda yer alan Ömür Gedik, şarkılarını sevenleriyle buluşturduğu Bursa’da Olay Çekirge’ye samimi açıklamalarda bulundu.

Yakın çevresi de dahil olmak üzere bir çok kesimden hayvan hakları savunuculuğunu çok abarttığı eleştirilerine maruz kaldığını belirten Gedik, “Evimde beslediğim 20 kedi var. Artık herkes bana dur diyor.

Ama bu işin duru durağı yok. Abartıyor muyum? Evet abartıyor olabilirim ama yasal çözümler bulunana kadar hayvan sevgimi abartmaya da devam edeceğim” dedi.

DOKSANLARDAN SÖYLEMEYE DEVAM

Kısa süre önce cover’ladığı ‘Gözyaşlarım Anlatır’ şarkısının gördüğü ilgi üzerine 90’lara damga vuran şarkılara yeniden hayat vermeyi sürdüreceğini belirten Ömür Gedik, şu sıralar yeni maksi single’ı üzerinde çalıştığını söyledi.

Gedik, “5-6 şarkılık bir maksi single çıkartacağım. Serdar Ortaç’tan bir şarkı var. Bestesi ona ait ama sözlerini ben yazdım. Ayrıca yine eski bir şarkıyı daha modern düzenlemeyle, yeni neslin seveceği halde tekrar çıkartacağız.

90’ları aslında bugüne taşımaya çalışıyoruz. Çünkü o günün şarkılarının dokusu ve içtenliği bugünkü şarkılarda çok fazla yok” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X