Hayvansever Sibel’i ağlattılar

Adapazarı’nda geçen hafta yiyecek bıraktığı terkedilmiş sokak hayvanlarından birinin ısrarla kendileriyle gelmek isteme çabalarını internette paylaşan ve bu görüntülerle bir anda kamuoyunun ilgi odağı olan hayvansever Sibel Arın Sezer, dün yaralı bir köpe

Hayvansever Sibel’i ağlattılar

Gözyaşları içerisinde kalan ve kendisine ağır hakaretlerde bulunulduğunu ileri süren Sezer, kendisine hakaret ettiği öne sürdüğü iki barınak görevlisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Adapazarı Taşkısığı Mahallesi’nde bulunan Adapazarı Belediyesi’ne ait Geçici Hayvan Bakımevi çevresindeki sahipsiz köpeklere yemek vermek için bölgeye giden aktivist Sibel Arın Sezer, iddialara göre buradaki barınakta bulunan iki görevlinin tepkisiyle karşılaştı. 

Arkadaşları ile birlikte çok sayıda köpeğe yiyecek verdiği sırada, bir köpeğin yaralı ve kanlar içinde olduğunu fark eden hayvansever, köpeği kucağına alarak bakımevine götürdü. 

Bakımevi kapısına geldiğinde, kapıyı açmaları için görevlilere seslenen Sezer, önce kimseden yanıt alamadı. Daha sonra bir görevli kapıya gelerek, hayvansever kadınla tartışmaya başladı. Sibel Arın Sezer’in iddiasına göre bir dizi hakaretten sonra bakımevi görevlisi yaralı köpeği alarak içeri bıraktı.

Karşılaştığı tepki ardından ağlamaya başlayan Sibel Arın Sezer o anları cep telefonuyla kaydetti. Çektiği görüntüde bakımevi görevlilerine seslenen Sezer, gözyaşlarıyla köpeklerin dışarıda ne halde olduğunu da anlattı.

GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI

Bakımevi dışında yüzlerce sahipsiz köpeğin bulunduğunu belirten ve gözyaşlarını tutamayan aktivist Sibel Arın Sezer şikayetçi olduğu kişilerle ilgili olarak jandarmadan yardım isterken, olay yerine gazeteciler de gitti. Sezer burada yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“2 görevli küfürler savurdu. Küfürleri söylemiyorum bir kadın olarak. Belden aşağıya küfürler hakaretler. Daha sonra yanımdaki arkadşlarım müdahale etmeye başlayınca kapıyı zorladılar. Çıkmak istediklerini söylediler. Bana saldırmak istediler. Ben hayvansever değilmişim. Reklam peşindeymişim. Hayvansever değilsem Pazar günleri neden burada kendimi oyalıyorum o zaman. Neden bu hayvanları kurtarmaya çalışıyorum. Şikayetçiyim. Pazar günü biz hayvansever olarak barınağa giremiyorum.”

Barınakta görevli iki çalışan jandarma tarafından ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Yaralı köpeğe yardım etmek isterken saldırıya uğradığını iddia eden Sibel Arın Sezer, kısa bir süre önce sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla, yüzbinlerce kişi tarafından izlenmiş ve televizyonların canlı yayınlarına konuk edilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X