Hazal’ın düğününe katılmamıştı! Gerçek ortaya çıktı

Aşk-ı Memnu dizisinde başrolü paylaşan Beren Saat, Ali Atay’la evlenen Hazal Kaya’nın düğününe katılmadı. Saat’in düğüne davet edilmediği için gitmediği ortaya çıktı.

Hazal’ın düğününe katılmamıştı! Gerçek ortaya çıktı

Aşk-ı Memnu dizisiyle yıldızı parlayan Hazal Kaya, uzun süredir aşk yaşadığı oyuncu ve yönetmen Ali Atay’la önceki gün evlendi. Aşk-ı Memnu ekibi düğüne tam kadro katılırken dizinin başrol oyuncusu Beren Saat ve Nebahat Çehre katılmadı.

Beren Saat'in Hazal Kaya'nın Düğününe Davet Edilmediği İçin Gitmediği Ortaya Çıktı ile ilgili görsel sonucu

BEREN VE HAZAL’IN ARASINDA SOĞUK RÜZGARLAR

Yurt dışında olduğu için düğüne katılmadığı söylenen Beren Saat’in Türkiye’de olduğu ancak gitmemesinin nedeninin çok başka olduğu ortaya çıktı. Aşk-ı Memnu dizisi çekilirken Beren Saat ve Hazal Kaya’nın arasının soğuk olduğu sadece rol gereği karşı karşıya geldikleri öğrenildi.

DÜĞÜNE DAVET EDİLMEDİ

Kanal D ekranlarından yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programından yer alan habere göre; Beren Saat’in Hazal Kaya’nın düğününe katılmamasının gerçek sebebi günler sonra ortaya çıktı. Hazal Kaya’yı 2014 yılında yurt dışında gerçekleşen nikah törenine çağırmayan Beren Saat’in düğüne davet edilmedi.

“EVİNE ZİYARETE GİDECEĞİM”

Düğüne katılmayan bir diğer isim ise Nebahat Çehre oldu. 2. Sayfa programına açıklama yapan Çehre, “Gribal enfeksiyon geçirdim ama Hazal’ın evine gideceğim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X