Hedef 2020 Tokyo!

Antrenörlerden sporcuların iyi takip edilmesini isteyen Doç. Dr. Süleyman Şahin, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda Bursa’nın madalya alabilmesi için tüm olanakları seferber etmelerini istedi.

Hedef 2020 Tokyo!

Antrenörlerin eğitimlerine yönelik çalışmaların tüm hızıyla sürdürüldüğü Bursa’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin başkanlığında antrenör değerlendirme toplantısı yapıldı.

İlçe ve şube müdürlerinin yanı sıra İl Müdürlüğü’ne bağlı antrenörlerin katıldığı toplantıda, yürütülen çalışmaların yanı sıra gençlik ve spor yatırımları masaya yatırıldı. Osmangazi Gençlik Merkezi konferans salonunda sportif faaliyetler, gençlik ve spor yatırımları ile projeler masaya yatırıldı. Gençlerin sporla buluşturulması için yürütülen çalışmaların önemine değinen Şahin, yürütülen çalışmaların artırılarak sürdürülmesi gerektiğini söyledi. 

MADALYA GELMELİ

Bursa’da son 6 yılda hizmete giren ve yaklaşık 250 milyon lirayı bulan vizyon tesislerin yoğun bir şekilde kullanılması gerektiğini ve bu konuda gerekli çalışmaları ara vermeden devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Şahin, yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı antrenörlere teşekkür etti. 

Antrenörlerin Olimpiyat hedefi doğrultusunda çalışmalarını isteyen İl Müdürü Şahin, ülkemizin olimpiyat başarısını yükseltmek için hedef sporcuların çok iyi takip edilmesini istedi. Antrenörlerden olimpiyat hedefi doğrultusunda daha fazla çalışmalarını ve 2020 Tokyo Olimpiyatlar’ında Bursa’nın madalya alabilmesi için tüm olanakları seferber etmelerini istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X