Helal olsun Legend Teksas

Yeşil beyazlı taraftarlar, “Kök Hücre Bağışı Hayat Kurtarır” etkinliği düzenledi.

Helal olsun Legend Teksas

Huzurevi ziyaretleriyle başlayıp, kimsesizler yurduna yaptıkları ziyaretle adından söz ettiren Legend Teksas üyeleri çok güzel bir etkinliğe daha imza attı. Legend Teksas Bursasporlular Derneği, “Kök Hücre Bağışı Hayat Kurtarır” etkinliği düzenledi. ‘Kök Hücre Bağışı Hayat Kurtarır’ çağrısıyla geniş kitlelere yayılan kök hücre ve kan kağışı kampanyasına Bursasporlu futbolcular Muhammed Şengezer ve Burak Kapacak da destek verdi.

Futbolcularda katıldı

Legend Teksas Grup Sorumlusu Uğur Küçükkaya, katılan tüm taraftarlara teşekkür ederken ‘Grup olarak sosyal yardım kampanyaları düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kez de kök hücre bağışı hayat kurtarır kampanyamızı düzenledik. Kampanyamız büyük destek gördü. Bursaspor Kulübü de bu çağrımıza kayıtsız kalmadı ve yönetim kurulu üyeleri, futbolcular kampanyaya katıldı. Umarım verdiğimiz kan örnekleri yararı olan hasta kardeşlerimize ulaşır’ diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X