Helal olsun size 

Zor ve kritik dönemde her kesimden desteğe ihtiyacı olan yeşil beyazlılar’da Sercan Yıldırım ve Şamil Çinaz, Bursaspor forması giymeye hazır olduklarını ifade etti. 

Helal olsun size 

Şampiyon olarak Türk futbol tarihinde destan yazan Bursaspor, bu sezon yaşadığı acıyla ise herkesi şok etti. Tarihinde ikinci kez küme düşmeyle karşı karşıya kalan  yeşil beyazlılar, mali anlamda da oldukça sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Başkan Ali Ay dahil olmak üzere birçok yönetici alacaklarının peşine düşürken, yeşil beyazlı formayı terletmiş eski futbolculardan alkışlanacak hareketler gelmeye başladı. 

DAİMA HAZIRIM

Bursaspor’un yetiştirdiği yıldız isimlerden biri olan ancak kariyerinde ciddi bir gerileme yaşayan Sercan Yıldırım, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla taraftarların gönlünü aldı. Bu zor günlerde ‘Ben buradayım ve daima hazırım’ mesajı veren tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezon ligin ikinci yarısını Giresunspor’da geçirmişti. Sercan’a benzer bir hareket ise Kayserispor’la sözleşmesi sona eren Şamil Çinaz geldi. 

25 MAÇA ÇIKTI

Yeşil beyazlı formayı giydiği dönem çalışkanlığı ve profesyonelliğiyle alkış alan 33 yaşındaki futbolcu da, çağrıldığı takdirde göreve hazır olduğunu belirtti. Yakın çevresine Bursaspor forması giymeye hazır olduğunu ifade eden Şamil ‘Bursaspor’un bizim gönlümüzde yeri her zaman ayrı. Ayağa kaldırmakta herkesin görevi. Ben Bursalıyım ve şuanki durumdan büyük üzüntü duyuyorum. Tekrar yeşil beyazlı formayı giymeyi isterim’ dediği öğrenildi. Geçen sezon Kayserispor’un en istikrarlı isimlerinden biri olan Şamil, 25 maça çıktı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X