Helal olsun size

Yalçın Koşukavak ve Kubilay Kanatsızkuş dün bir kez daha herkesin gönlünü kazandı

Helal olsun size

İlk olarak ALS hastalığı bulunan Hamza Geldi’yi ziyaret eden ikili ardından Zafer Mahallesi’ne giderek Kral Hamitus’la biraraya gelerek sohbet etti. 

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak ve Kubilay Kanatsızkuş dün iki anlamlı ziyaret gerçekleştirdi. İkili ilk olarak ALS hastalığı bulunan Hamza Geldi’yle biraraya geldi. Kubilay, Geldi’ye formasını hediye ederken, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak sezon sonu için şampiyonluk sözü verdi. 

BAŞARILAR DİLİYORUM

Ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Hamza Geldi, ‘Bursasporumuzun başarılı teknik direktörü Yalçın Koşukavak ve Kubilay Kanatsızkuş ziyaretime geldiler. Bana şampiyonluk sözü verdiler. Onlara teşekkür ediyorum, şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum’ derken, Yalçın Hoca ise bu mesaja ‘Biz teşekkür ederiz Hamza abi her zaman yanındayız’ şeklinde yanıt verdi. 

KRALLA BULUŞTULAR

Yalçın Hoca ve Kubilay’ın bir sonraki durağı ise Zafer Mahallesi’ydi. Bursasporlu taraftarlarla biraraya gelen ikili, mahallenin simgesi Kral Hamitus’la buluştu. Esprilerin havada görüşmede formalar hediye edilirken, yeşil beyazlı taraftarlar bu buluşmaların sık sık tekrarlanması temennisinde bulundular. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X