`Hepimiz farklıyız hepimiz aynıyız`

Nilüfer Belediyesi Bursa Rotary Ortaokulu “All Different All The Same” (Hepimiz Farklıyız Ama Hepimiz Aynıyız) isimli Comenius Projesi kapsamında İngiltere’nin Manchester şehrine gitti. Toplantıya okul müdür vekili Mustafa Sakarya ile birlikte 3 öğretmen

`Hepimiz farklıyız hepimiz aynıyız`
2014 Eylül ayında başlanan ve proje ortakları Türkiye, İtalya, İngiltere, Polonya ve Yunanistan olan projenin amacının, bir taraftan farklı ülke ve kültürlerde yaşayan toplumların farklı ve ortak özelliklerini okul müfredatına uyarlanmış çeşitli etkinliklerle ortaya çıkarmak, diğer taraftan da çocuk haklarına dikkat çekmek olduğunu belirten Nilüfer Belediyesi Bursa Rotary Ortaokulu Müdür Vekili Mustafa Sakarya, 5 farklı ülkede yapılacak toplantıların özellikle çocuklarla ilgili bayram ya da festival tarihlerinde planlandığını söyledi.
 
Crumpsal Lane Primary School ev sahipliğindeki programda okulda ders ziyaretlerinin yanı sıra, okul öğrencilerinin ihtiyaç sahibi çocuklar için okulda yaptıkları çeşitli etkinliklerle para topladıkları Children in Need Day etkinliklerine katıldıklarını belirten Sakarya, “Bunların yanı sıra ev sahibi okul rehberliğinde şehrin tarihi ve kültürel zenginlikleri görülüp, belediye ziyareti gerçekleştirildi. 5 günlük bu ziyaret hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz ve tüm okulumuz adına son derece verimli geçti” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X