Hepinize yazıklar olsun!

Başkan Ali Ay, arsaların devri konusunda yapılan eleştirilere çok sert çıktı.

Hepinize yazıklar olsun!

‘Bütün süreçten hem Alinur Aktaş’ın hem İbrahim Burkay’ın haberi vardır’ diyen Ali Ay ‘Usulsüz, kanunsuz hiçbir iş yapılmadı. Toplam riskim 140 milyon TL. Bunu veren başkan üç kuruşluk arsa için kendini satacak. Böyle bir şey olur mu?’ şeklinde konuştu. 

Son günlerde gündemi oldukça meşgul eden arsaların devri konusunda  Bursaspor yönetimi, dün Özlüce İbdrahim Yazıcı Tesislerinde bir basın toplantısında düzenledi. Sert açıklamalar yapan Başkan Ali Ay ‘Aşağı yukarı bir haftadır, hakaret dolu yazılara maruz kaldık, maalesef. Ben ve yönetimim bunu hak etmedik. Beni çok iyi tanıyan insanlar var. Üzüldük ama bomba gibiyiz. Çok şükür. Çünkü biz özellikle üstünde hassas durduğumuz namuslu ve dürüst yönetimden taviz vermemek için uğraş verdik. Beni sportif başarı için eleştirebilirsiniz. Ama benim dürüstlüğüme söz söylerseniz, bununla ilgili bana konuşma hakkı doğar.’ dedi. 

GÖVDEMİ SOKTUM

Bursaspor için cebinden 10 milyon TL faiz ödediğini ifade eden Başkan Ali Ay, şöyle konuştu: ‘Bazı arkadaşlar, beni bu arsa satışları için menfaat sağlıyor diye yazmış. Ben bu kulübe yıllık 10 milyon TL’ye yakın kendi cebimden faiz ödüyorum. Sizler Bursaspor’u seviyorsunuz ama ben hepinizden fazla seviyorum. Ben elimi değil gövdemi soktum. Neden bunu yaptık? Çünkü biz Bursaspor armasına aşık insanlarız. Ben buraya geldiğimde 40 milyon TL’lik ödenecek hesap koydular önüme. İmkanımız vardı verdik. Bakın ben bu paraları kenarda köşemde para olduğu için vermedim. Döviz kuruna göre hesapladık öyle verdik. ‘

HABERLERİ VAR

‘Bu kadar büyük rakamları veren başka başkan yok. Toplam riskim 140 milyon TL. Bunu veren başkan üç kuruşluk arsa için kendini satacak. Hepinize yazıklar olsun. Gecemizi gündüzümü bu kulüp için veriyoruz. Arsaların devrindeki bütün süreçten hem Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın hem de BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın haberi vardır. İşin doğrusu bilmeden algı yapmayın, burada kaybeden Bursaspor olur.Bu kadar arsa ile yazı yazacağınıza keşke, ‘Başkanım kampanya başlatalım. Bakın Fenerbahçe başlattı, bizim de faydamız olsun’ dersiniz sandım ama maalesef.’

KAYBEDEN BURSASPOR OLUR 

‘Bunları yapan ve yaptıranları biliyoruz. Birisi 20 yıldır kendini burada görmek istiyor. Birisi buradan gönderdiğim arkadaş. Bunlar sosyal medyayı organize ediyor ve algı operasyonu yapıyor. Yazık. İçler acısı. Bizim konuştuğumuz şeylere bak. Bizim yarın (bugün) Kasımpaşa maçımız var. Tarihin en önemli maçlarından bir tanesi. Yaklaşık 7 milyon Euro’luk futbolcu sattık, ‘Başkan parayı götürdü’ dediler.

1 kuruşuna bile ellemedim. Geçen gün biri, eroin kaçakçısı yaptı beni. Herkese sevecen davrandım. Ben diğer başkanlar gibi olmadım. Yüksek burunlu, kibirli olmadım. Ama her halde demekki ben yanlış yapmışım. Bursaspor camiası, bu algı operasyonu yapanlar kadar seslerini çıkarmazsa kaybeden Bursaspor olur. Bizim birlik olmamız lazım.’

Kongremiz Kasımpaşa maçı

Başkan Ali Ay, Mayıs ayındaki yapılacağı söylenen kongreyle ilgili soruyu da cevapladı. Başkan Ay ”Kongremiz yarın (bugün). Kasımpaşa maçı var. O maçı bir görelim sonra gerekenleri söyleriz.’ dedi, Başkan Ali Ay ayrıca Bursaspor’un gerekli kaynakları bulamaması durumunda Haziran ayında da  transfer yapamayabileceğini sözlerini ekledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X