Hepsi grubunu bırakan Gülçin’e ayar verdi! ‘Kendi iyiliğin için sus’

‘Hepsi’ grubunun üyesi Cemre Kemer, dün katıldığı programda “Mutsuzdum” diyen Gülçin Ergül’e sosyal medya hesabından “Kendi iyiliğin için sus” diyerek sitem etti.

Hepsi grubunu bırakan Gülçin’e ayar verdi! ‘Kendi iyiliğin için sus’

Bir döneme damga vuran ‘Hepsi’ grubunun eski solisti Gülçin Ergül, dün Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına konuk oldu. Ergül, ‘Hepsi’ grubundan mutsuz olduğu için ayrıldığı söyleyince grup üyesi Cemre Kemer’den cevap gecikmedi.


Gülçin Ergül

“MUTSUZ OLDUĞUM İÇİN AYRILDIM”

Gülçin Ergül, gruptan ayrılmasıyla ilgili “Her şeyin negatif ve pozitif yanları var, grup olmanın da zor yanları vardı. Negatif tarafları beni yormaya başladı. Mutsuz olduğum için ayrılmak istedim. Televizyonda anlatılmayacak kadar karışık şeyler var. Bunu yapmak istemezdim, benim kararımdı gruptan ayrılmak. Daha iyi bir yere gitmiyordu benim için.” dedi.


Cemre Kemer

“ADAMA SORMAZLAR MI BUNCA SUSANLAR KONUŞURSA NE HALT EDECEĞİM DİYE”

Ergül’ün açıklamalarından grubun üyesi Cemre Kemer’den yanıt gecikmedi. Kemer, “Mutsuzdum” diyen Ergül’e şu sözlerle sitem etti: “Adama sormazlar mı bu kadar derdin vardı da neden en yakın 3 insan bilmiyordu? Arkadan iş çevirdiğinden habersiz! Adama sormazlar mı eşitliği bozmak, solist olmak istemiş olabilir misin diye. Adama sormazlar mı o menajer senin için neler yaptı diye? Adama sormazlar mı bu 3’ü neden ayrılmadı beraberler diye? Adama sormazlar mı yediğin kaba tükürmek olur mu diye? Ve adama sormazlar mı bunca yıl susanlar, konuşursa ne halt edeceğim diye?

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X