Her şehide bir fidan

Uludağ Üniversitesi’nde 15 Temmuz şehitleri için 249 adet fidan dikildi.

Her şehide bir fidan

Kampüste gerçekleştirilen anlamlı etkinliğe rektör yardımcıları Prof. Dr. Adem Doğangür ve Prof. Dr. Feridun Yılmaz ile, yöneticiler, akademisyenler, öğrenciler, üniversite personeli ve  TEMA gönüllüleri katıldı. Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feridun Yılmaz yapığı konuşmada, ‘3 yıl evvel hep birlikte ülkemize yönelik menfur bir saldırıyla karşılaştık. Bu ülkemizin insanları bu saldırıda şehit düştü.

Bir çoğu  canlarını seve seve verdi. 249 fidanı şehitlerimiz için dikiyoruz. Ülkemizin bu tarz badirelerle tekrar karşılaşmaması için dikkatimizi her zaman yüksek tutmamız gerekiyor. Dikkatimizi yüksek tutabilmenin yollarından bir tanesi de ülkemiz için canlarını vermiş olan şehitlerimizi anmaktan, daima onları hatırlamaktan geçiyor. Ülkemizin nasıl bir dönemeçten geçtiğini fark etmeliyiz. Bunun için bizler de elimizden geleni yapacağız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X