Her yerden atılıyor!

Özgecan Aslan cinayetinden sonra sosyal medya hesabından yazdıklarıyla eleştiri yağmuruna tutulan Nihat Doğan’ın, Galatasaray Kulübü üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulunuldu.

Her yerden atılıyor!

Radyoların yasaklandığı ve Survivor’dan atılan Nihat Doğan, her yerden atılıyor.

Mersin’in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan cinayetinden sonra sosyal medyada yazdıklarıyla kamuoyundan büyük tepki alan Nihat Doğan, Galatasaray camiasından da yoğun eleştiri aldı. 

Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi Adnan Öztürk’ün, disiplin kuruluna dilekçe göndererek Nihat Doğan’ın Galatasaray Kulübü üyeliğinden ihraç edilmesini talep ettiği öğrenildi.

Nihat Doğan, Mersin’in Tarsus ilçesinde evine gitmek için minibüse binen ve minibüste tecavüz edildikten sonra vahşice öldürülen Özgecan Aslan’ın cinayetinden sonra sosyal medya hesabından, “Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın” şeklinde açıklama yapmıştı. Doğan, gelen tepkiler sonrası yazdığı yazıyı hesabından kaldırdı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X