Herkes sahip çıksın

İnegölspor’un yeni Başkanı Münür Kanar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti. Taban, “Hedefe varmak için şehir olarak mücadele edilecek” dedi.

Herkes sahip çıksın

İnegölspor’da yapılan olağanüstü genel kurul sonucunda göreve gelen Münür Kanar ve ekibi Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti. Başkan Taban, “Yeni yönetimimizi ve başkanımızı tebrik ediyorum. Ben öncelikli olarak medeni cesaretlerinden ve bu girişimlerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Şehrin tanıtımında, yeri gelir ülke tanıtımında çok önemli katkılar verebilecek bir kuruluş İnegölspor. İnşallah geçmişte de başarılar elde etmiş olan Münür Kanar başkanımız ve yönetimi bu dönemde de yapacakları güzel planlamalarla kulübümüz hedefe ulaştıracak. Ancak herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor” diye konuştu.

YÜKÜ HAFİFLETMEYE GELDİK

İnegölspor Başkanı Münür Kanar da borç ödemek için göreve geldiklerini kaydederek, “Biz buraya borç ödemeye, İnegölspor’umuzun yükünü hafifletmeye geldik. Bunu yaparken işimizi kış tutacağız, ‘Yaz çıkarsa bahtımıza’ deyip çalışacağız. Bizim sokağa atacak bir liramız yok. Bizim halkın, işadamlarının, esnafın parasını sokağa atacak lüksümüz yok. Biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hep birlikte el ele bunu başaracağız. Bu başarıyı omuz omuza, taraftarımızla, mülki amirlerimizle elde edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X