Herkesin başına gelebilir! En sevdiği yiyecek yüzünden dışarı çıkamaz hale geldi

23 yaşındaki genç kız yüzündeki sivilceler yüzünden bir senede tanınmaz hale geldi. Kullandığı ilaçların hiçbir işe yaramaması sonucu bir doktorun verdiği tavsiyeye uyunca cildi eski haline dönmeye başladı.

Herkesin başına gelebilir! En sevdiği yiyecek yüzünden dışarı çıkamaz hale geldi

2019 yılında Ukrayna’nın Kiev şehrinden çalışmak için Almanya’ya yerleşen 23 yaşındaki turizm öğrencisi Mariia Bilenka, yediği şeker ve çikolatadan yüzünün tamamı sivilce ile kaplanınca artık dışarı çıkamaz oldu.

CATERS_DITCHED_CHOCOLATE_TO_CURE_ACNE_001_3400702

Günden güne değişen yüzü yüzünden sokağa çıkamaz hale gelen genç kızın gitmediği doktor kalmamış. Almanya’da çocuk bakıcısı olarak çalışmaya başlayan genç kız yaşadığı değişimin stresten kaynaklandığını düşünmüş. ‘Almanya’dayken çok gerildim, bu hormonlarımı ve cildimi etkiledi diye düşündüm’ diyerek yaşadıklarını anlatıyor.

bilenka

10 yıl boyunca yüzünün sivilceler ile kaplı olmasının ana sebebi evde yaşadığı stres ve aşırı derecede tükettiği şekerli yiyecekler ve şeker olduğunu söyleyen Bilenka, ergenlik çağına erişince yüzündeki sivilceler hızla çoğaldı ve tüm yüzünü kapladığını söyledi.

Kendine güveni kalmayan ve kimsenin kendisini sevmeyeceğini düşünen Bilenka’ya, gittiği birçok dermotolog farklı ilaçlar verdi ama ilaçlar hiçbir işe yaramadı.

CATERS_DITCHED_CHOCOLATE_TO_CURE_ACNE_004_3400699

En son gittiği bir doktorun tavsiyesi üzerine çikolata ve şekerli yiyecek tüketimini kesen Bilenka’nın yüzündeki sivilceler bir yıl içinde inanılmaz bir şekilde kurumaya başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X