HETADER’den eğitim bursu

Hemofili ve Talasemi Derneği (HETADER), hasta çocukların eğitim bursları için kolları sıvadı.

HETADER’den eğitim bursu

DERYA DEMİR

Valilik ve sponsorların desteği ile “Hayatın Ritmine Lezzet Katıyoruz” projesi kapsamında etkinlik hazırlığına başlayan HETADER, program hakkında bilgi vermek için basın toplantısı yaptı. 

Dernek Başkanı Uzm. Dr. Elif Güler Kazancı,  yaptığı konuşmada “Amacımız Hemofili ve Talasemi hastalığı konusunda bilgilendirmek ve evlilik öncesi tarama testlerinin kullanılarak hasta bebek doğumunun engellenmesidir. Ayrıca hastaların ruhsal ve fiziksel olarak yaşam kalitesinin artırılması, toplumda üretken bireyler olması için onlara eğitim bursu ve iş imkânı sağlanmayı da hedefliyoruz” dedi. 

Çocukların eğitim bursları için 27 Eylül Perşembe günü yeni bir etkinliğe imza atacaklarını belirten Kazancı, şunları söyledi: 

“Sheraton Hotel’de hayatın ritmine lezzet katmaya hazırlanıyoruz. Doç. Dr. Halit Yerebakan tarafından bir söyleşinin yapılacağı etkinlikte, Ömür Akkor tarafından dünyaca ünlü yemekler hazırlanacak. Buradan elde edilecek gelir ile çocukların eğitimine katkı sağlayacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X