Hevesi kursağında kaldı

Başkan Ali Ay, Ertuğrul Ersoy transferinde menajerlerin kurbanı oldu. Alacaklarını oyuncu satışından kurtarmaya kararlı olan Ali Ay, darbeyi yedi.

Hevesi kursağında kaldı

Lecce kulubünün Sportif Direktörü Mauro Meluso ‘Ertuğrul, enteresan bir oyuncu ama şu anda onu transfer etmeyi düşünmüyoruz’ ifadelerini kullandı.

Bursaspor’da mevcut Başkan Ali Ay’ın oyuncu satışından alacaklarını kurturma planı Ertuğrul Ersoy’da suya düştü. Pazar gününe kadar başkanlık koltuğunda oturacak olan Ali Ay, önceki gün Ertuğrul’un İtalyan Lecce kulübüne transferine onay vermişti. Bu transfer karşılığında 1 milyon 500 bin Euro olacak olan Ali Ay’ın planları alt üst oldu. Başkan Ay’ın menajerlerin kurbanı olduğu dün ortaya çıktı. 

RESMİ TEKLİF YOK

Lecce kulübün sportif direktörlüğünü yürüten Mauro Meluso, Çizme’de yayın yapan Tutto Mercato Web adlı internet sitesine verdiği demeçte Ertuğrul’u kadrolarına katacaklarına yönelik haberleri yalanlarken ‘Oyuncu için şu ana dek hiçbir resmi teklifte bulunmadık. Kendisi, bizim parametrelerimizin dışında bir futbolcu. Ertuğrul, enteresan bir oyuncu ama şu anda onu transfer etmeyi düşünmüyoruz’ ifadelerini kullandı.

3816462-zggpy9__49403.jpg

TAKIM ARIYORLAR

Menajerlerin oyununa gelen Başkan Ali Ay’ın yaşanan bu gelişme sonrası oldukça sinirlendiği belirtildi. Pazar gününe kadar birçok oyuncunun transferine onay vererek alacaklarının bir kısmını tahsis etmeyi düşünen Ali Ay’ın Ertuğrul için yurt içinden birçok kulübe de haber gönderdiği belirtildi. Daha önce Trabzonspor’un Ertuğrul’u kiralık olarak renklerine bağlamak için girişimi olmuştu ancak ardından geri adım atılmıştı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X