Heyelan Mağduru Minik Bulemnaz’a Kızılay’dan Şefkat Eli

Devrek’te heyelan mağduru 20 günlük bebeğe Kızılay’ın şefkat eli uzandı. Yaklaşık iki ay önce Zonguldak’ın Devrek ilçesinde meydana gelen heyeland…

Heyelan Mağduru Minik Bulemnaz’a Kızılay’dan Şefkat Eli

Devrek’te heyelan mağduru 20 günlük bebeğe Kızılay’ın şefkat eli uzandı. Yaklaşık iki ay önce Zonguldak’ın Devrek ilçesinde meydana gelen heyelanda, oturduğu evin büyük şekilde hasar görmesi neticesinde annesinin yanına yerleşen Nazife Küçükkay ve minik kızı Bulemnaz’a Devrek Kızılay Şubesi yardım eli uzattı. Başkan Zehra Ocakçıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, heyelan mağduru aileyi ziyaret ederek ailenin ihtiyacı olan gıda kolisi, çocuk bezleri ve bebeğin temel ihtiyaçları olan diğer malzemeleri teslim etti. Heyet minik Bulemnaz’da altın takmayı da ihmal etmedi. Mağdur aileye düzenlenen ziyaretle ilgili bileği veren Devrek Kızılay Şubesi Başkanı Zehra Ocakçıoğlu, ”İlçemizde meydana gelen heyelanda birçok vatandaşımız gibi mağdur duruma düşen aileler içerisinde yer alan Nazife Küçükkaya ve 20 günlük bebeğinin zor durumda olduğu duyumunu aldık ve arkadaşlarımızla birlikte aileyi ziyaret ederek şimdilik ailenin ve bebeğin temel ihtiyaçlarını karşılayıp bir nebze olsun kendilerini geçici de olsa rahatlattık. Ancak, ailenin acilen ayrı bir eve çıkması gerekmektedir. İki ailenin aynı evi paylaşması hem bebeğin hem de annenin sağlığı açısından çok doğru değil. Buradan evini kiraya vermek isteyen aileler bizlere ulaşırlarsa seviniriz şubemize müracaat etmeleri yeterlidir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X