Hiç değilse şu 3 hafta oynayın

Bursaspor’un büyük beklenti içerisinde olduğu kiralık isimler tam bir fiyasko çıktı.

Hiç değilse şu 3 hafta oynayın

Tunay Torun, Diafra Sakho, Lima, Henri Saivet ve Umut Nayir… Performanslarıyla hayal kırıklığı yaratan bu isimlerden camia işlerini biraz daha ciddiye almasını bekliyor. Bursaspor, kiralıklardan sadece Chedjou’dan tam olarak verim alabildi.

Spor Toto Süper Lig’de kritik bir son 3 haftaya girildi. Şuan 30 puanla 17.sırada bulunan Bursaspor, kümede kalmak için Antalyaspor, Göztepe ve Malatyaspor karşılaşmalarını kazanarak rakipleri Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Göztepe’nin puan kaybetmesini bekleyecek. Maç kazanmakta büyük sıkıntı yaşayan yeşil beyazlılar’da bazı isimler sezon başından bu yana performanslarıyla büyük hayal kırıklığı yarattı. 

ORTADAN KAYBOLDULAR

Bu isimlerin başında ise kiralık olarak forma giyen futbolcular geliyor. Bursaspor’un sezon başında Başakşehir’den kiraladığı Tunay Torun, Portekiz temsilcisi Estoril’den alınan Lima, Rennes’ten gelen Diafra Sakho, Newcastle United’dan renklere bağlanan Henri Saivet ve Beşiktaş’tan kiralanan  Umut Nayir şuana kadar beklentileri karşılayamadı. Sezon başından bu yana eleştirilen bu isimlerden camia kalan 3 haftada daha fazla sorumluluk almasını ve Bursaspor’un kümede kalması için mücadele etmesini bekliyor. 

SADECE O İSİM

Diafra Sakho, AKhisarspor maçının ardından Büyükşehir Belediye Erzurumspor önünde de hiçbir varlık gösteremezken, Saivet’in sürekli kaçak güreşmesi sabırları taşırmak üzere. Tunay, 31 hafta sonunda sadece 2 asistle oynarken, Lima’nın da varlığı yokluğu pek belli olmadı. Umut Nayir ise Sakho’nun ardından yedek kulübesinde bekliyor. Kiralık isimlerden sadece stoperde görev yapan Chedjou’dan verim alınabildi. Tecrübeli savunmacı, Bursaspor için mücadeleden kaçmazken, taraftarların da gönlünde taht kurdu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X