Hilal Altınbilek’in annesiyle paylaşımı gündem oldu

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek dizisi sezon finali yapınca soluğu tatilde almıştı. Yaptığı her paylaşımla beğeni toplayan güzel oyuncu annesini paylaşınca takipçilerinden yorum yağdı.

Hilal Altınbilek’in annesiyle paylaşımı gündem oldu

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek son günlerin dikkat çeken isimlerinden.

Hayat verdiği Züleyha karakterindeki başarılı oyunculuğu, güzelliği ve mütevazı kişiliği ile de çok konuşulan Hilal Altınbilek, Instagram hesabından annesi ile birlikte fotoğraf paylaşınca olay oldu.

Yalıkavak’ta tatil yapan güzel oyuncu annesiyle yemek yerken çekilen bir karesini “Güzel bir akşam yemeği ve annesi” yorumuyla paylaştı.
 

eaeaeae
 

Hilal Altınbilek’in annesiyle olan benzerliği ve annesinin en az kızı kadar genç görünmesi güzel oyuncunun takipçilerinin gündemine oturdu. Hilal Altınbilek’in paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.

Çoğu takipçi Altınbilek’e “Ne kadar da genç duruyor, abla-kardeş gibi, Abla bile değil sanki yaşıtsınız maşallah…” gibi yorumlar yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X