Hırsızlar iyi alıştı

Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde, avukat Mehmet Fevzi Güneş’e ait Bursa Hukuk Bürosu’na giren hırsızlar, çelik kasayı otomobile yükleyerek kaçtılar. Geçen yıl 25 Ekim’de de soyulan hukuk bürosundaki iki soygun olayı güvenlik kameraları tarafından saniye saniy

Hırsızlar iyi alıştı

Mudanya Ömer Bey Mahallesi Deniz Caddesi üzerinde belediyeye ait sıra dükkanlarda bulunan avukat Mehmet Fevzi Güneş’e ait Bursa Hukuk Bürosu’na, önceki gece saat 02.17’de bir otomobille gelen 3 şüpheliden 2’si, büronun kapı kilidini kırarak içeriye girdi. Büroda bulunan ancak daha önce hırsızlık olayı yaşandığı için para ve değerli eşya bulundurulmayan kasayı otomobile yükleyen şüpheliler olay yerinden uzaklaştı. Avukat Mehmet Fevzi Güneş, sabah büroya geldiğinde kasanın yerinde olmadığı görerek durumu polise bildirdi.

 
Polis 25 Ekim 2013’te içinde 60 bin lira para ve ziynet eşyaları bulunan kasanın çalındığı hukuk bürosunun güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alarak, parmak izi incelemesi yaptı. Büronun güvenlik kamerası ve önlemlere rağmen ikinci kez soyulduğunu belirten Güneş, “Bu defa hırsızlar boş olan kasayı çaldılar. Emniyet güçleri güvenliğimiz için ellerinden geleni yapıyorlar. Şehrin merkezinde ikinci kez büroma hırsız giriyor ve kasayı çalıyor. Bu çok üzücü ve düşündürücüdür. Bu hırsızlığı yapanların yakalanmasını ve cezalandırılmasını istiyorum” dedi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X