Hisarcık’ta ’Teröre Lanet, Şehitlere Saygı’ Yürüyüşü

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde “Şehitlere Saygı ve teröre lanet” yürüyüşü yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yüzlerce kişi, saygı duruşunda…

Hisarcık’ta ’Teröre Lanet, Şehitlere Saygı’ Yürüyüşü

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde “Şehitlere Saygı ve teröre lanet” yürüyüşü yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan yüzlerce kişi, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudular. Yapılan duaların ardından “Şehitler ölmez, vatan bölünmez”, “Ne mutlu Türküm diyene”, “Kahrolsun PKK”, Vatan sana canım feda” şeklinde sloganlar atarak, taşıdıkları Türk Bayrakları ile yürüyüş gerçekleştirdi. Dev Türk Bayrağının arkasında ellerindeki Türk Bayrakları ile Cumhuriyet Meydanından başlayan yürüyüş Uzunçarşı, Kadılar ve Güner Önce caddesi güzergahını takip ederek Meslek Yüksek Okulu önünde sona erdi. Burada Türk Bayrakları asılı araçlarına binen onlarca kişi konvoy halinde attıkları sloganlarla ilçe turu attılar.(MA-EFE)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X