Hız kesme Timsah’ım!

Bursaspor, Süper Lig’e kaldığı yerden devam etmek istiyor. Bugünkü rakip Torku Konyaspor.

Hız kesme Timsah’ım!

26 puanla 5.sırada bulunan yeşil beyazlılar, renktaşı karşısında da kazanarak üst sıralara yaklaşma amacında. Konya Arena’daki mücadele 19.00’da başlayacak.

16 hafta süren ligin ilk yarısını 26 puanla 5.sırada tamamlayan Bursaspor, 2015’in ilk deplasman maçında bugün Torku Konyaspor’un konuğu olacak. Konya Arena Stadı’nda 19.00’da başlayacak olan zorlu 90 dakikayı Ankara bölgesi üst klasman hakemi Mustafa İlker Çoşkun yönetecek. Ligin ilk yarısında oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan yeşil beyazlılar, renktaşı karşısında da kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

3 EKSİK VAR

Timsah’da kart cezası bulunan Filipe Josue ve Ertuğrul Ersoy ile birlikte Avustralya Milli Takımı ile Asya Kupası’nda mücadele eden Aziz Eraltay forma giyemeyecek. Teknik Direktör Şenol Güneş’in orta alanda Bekir Yılmaz, Ozan Tufan ve Fernando Belluschi üçlüsünü, kanatlarda ise Volkan Şen ve Cedric Bakambu’yu oynatması bekleniyor. Ev sahibi Torku Konya’da ise cezalı Ali Turan oynamayacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X