Hızını alamayan otomobil boya dükkanına daldı!

Bursa’da bir otomobil sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki iş yerlerine çarparak durabildi.

Hızını alamayan otomobil boya dükkanına daldı!

Edinilen bilgiye göre, M.M.B. (37) idaresindeki 16 JYJ 72 plakalı otomobil şehir merkezinden İzmir yoluna giderken Sırameşeler mevkisinde kontrolden çıktı. Otomobil, yol kenarındaki boya dükkanı ve boş dükkana çarptıktan sonra elektrik direğine çarparak durdu. Kazayı gören vatandaşlar yaralıyı araçtan indirip 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Yaralı ambulansla Bursa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazadan dolayı İzmir yolu kısa süreliğine trafiğe kapandı. Polis tarafından tutulan hasar tespit tutanağı sonrası araç çekiciyle emniyet otoparkına kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan M.M.B.’nin 250 promil alkollü olduğu durumunun da iyi olduğu bildirildi.

Kazayı gören ve yaralıyı araçtan çıkaran Emrah B. isimli vatandaş, “Hızlı bir şekilde geliyordu. Burada direksiyon hakimiyetini kaybederek dükkanlara çarparak durabildi. Araçta 1 kişi vardı durumu ağır gözüküyordu ve alkollüydü” dedi. Polis, kazayla alakalı tahkikat başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X