Hızlı koşamayan hırsız bakın ne yaptı

Bursa’da, çaldıkları motosikletle gezerken karşılarında polisi görünce motoru bırakıp kaçmaya başlayan 2 şüpheliden biri, yavaş koşunca ayakkabılarını çıkarıp izini kaybettirdi. Ayakkabılara el koyan polis, kaçan kişinin kimliğini tespit etmek için biyolo

Hızlı koşamayan hırsız bakın ne yaptı

Olay, Osmangazi ilçesi Vatan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, devriye görevi yapan polis ile motosiklet arasındaki kovalamaca Kül Kedisi Cindrella masalını aratmadı. Cadde üzerinde plakasız motosikletle gezen şahıslardan şüphelenen polis, anons edip durdurmak istedi. Plakasız motosiklet ile ara sokaklara giren kişiler kaçmaya başladı.

 

Kimliği belirsiz kişiler yakalanacağını fark edince, çalıntı olduğu tahmin edilen plakasız motosikleti Vatan Sağlık Ocağı önünde bırakıp yaya olarak kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin de peşinden koştuğu iki kişiden biri Villa Sokağı üzerinde ayakkabılarını çıkardı. Yalın ayak kaçan şüpheli şahıs izini kaybettirirken, Kül Kedisi gibi kaçarken bıraktığı spor ayakkabılarına polis el koydu. Çalıntı olduğu belirlenen motosiklet ile bir çift spor ayakkabı üzerinde inceleme yapan ekipler, kaçan şüpheliyi arıyor. Spor ayakkabılar biyolojik inceleme için kriminal laboratuarına gönderildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X