‘Hizmet çıtasını daha yukarı çıkaracağız’ 

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve AK Parti Bursa Milletvekilleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

‘Hizmet çıtasını daha yukarı çıkaracağız’ 

Misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Dündar, “Teşkilatlarımız ile birlikte çok güzel bir seçim dönemini geride bıraktık. Osmangazi’nin 136 mahallesinin tamamına gittik. Tüm vatandaşlarımıza ulaştık. Halkımızın teveccühünü aldık. Bundan sonraki süreçte vatandaşımızın güvenini boşa çıkartmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Osmangazi’de hizmet çıtasını daha da yukarı çıkartacağız. Bu dönem Osmangazi için çok daha başarılı işlerin hayata geçirildiği bir dönem olacak” diye konuştu.

“SEÇİMDEN ALNIMIZ AK BAŞIMIZ DİK ÇIKTIK”…

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da, Başkan Dündar’a yeni dönem için başarılar dileyerek, “31 Mart Yerel Seçimleri’nden Mustafa Başkanımızın, teşkilatlarımızın, bakanlarımızın ve milletvekillerimizin gayreti ile alnımız ak, başımız dik çıktık.

Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edip, hem Bursa’yı hem de Osmangazi’yi çok güzel hizmetler ile buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

Dündar, ziyaret sonunda milletvekillerine Osmangazi Meydanı Projesi’nin maketini göstererek proje hakkında bilgi verdi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X