‘Hizmetlerimiz artarak devam edecek’

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongre sonucunda göreve gelen yeni Gürsu ilçe teşkilatını ziyaret etti.Burada konuşan Torun, Gürsu’da güzel bir kongre süreci geçirdiklerini belirterek, “Bu uyumumuz sürdükçe ilçemize h

‘Hizmetlerimiz artarak devam edecek’

AK Parti Gürsu İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarete Cemalettin Torun’un yanı sıra Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ve il yöneticileri de katıldı. 

Burada konuşan İl Başkanı Torun,Gürsu’da güzel bir kongre süreci yaşadıklarını belirtti. Torun, “Uyum içerisinde, istişare kültürümüze uygun bir şekilde, birlik ve bütünlük içinde belirlenen arkadaşımızın etrafında kenetlenerek güzel bir kongre geçirdik. Bunun için hepinizi kutluyorum. Siyaset çok meşakkatli ve zor bir iş ancak biz bunu ülkemizin ve milletimizin geleceği için yapıyoruz. Biz hayatımızın her alanından fedakarlık yapmamız gereken bu zor görevi gecemizi gündüzümüze katarak yerine getirmeye çalışıyoruz. Böyle zor bir göreve talip olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

2015 GENEL SEÇİMLERİ YENİ TÜRKİYE YOLUNDA ÖNEMLİ BİR EŞİK

Kongreler sonucunda belirlenen kadroların partilerini 2015 Genel Seçimleri’ne taşıyacağının altını çizen Torun, “Bu seçimler yeni Türkiye’nin oluşumunda en önemli eşiklerden bir tanesi olacak. Önümüze koyduğumuz uzun vadeli ve büyük hedeflerimizi gerçekleştirebilmek için bu eşiği iyi bir şekilde geçmemiz gerekiyor. Mutlaka her seçimin kendine has önemli özellikleri vardır, her seçim çok önemlidir ama bu seçimin yeri bir başka. Her zaman dile getirdiğimiz gibi iktidar olunabilir ama muktedir olmak farklıdır. Partimiz kurulduğundan bu yana vesayet rejimleri ile mücadele edildi. İnşallah 2015 Genel Seçimleri’nde de milletimizin iradesi sandıkta tecelli etiğinde bu vesayet rejimlerinden tamamen kurtulacağız ve millet hakimiyeti önünde hiçbir irade kalmayacak. Bizim önümüze koyduğumuz hedeflerin en başında anayasa değişikliğini gerçekleştirip halkımızı darbe anayasalarından kurtarmak var.Bunu başaracağımıza inanıyorum. Güven ve istikrarın olduğu her yerde mutlaka kalkınma gerçekleşiyor. Halkımız da bunun bilincinde olarak bize destek veriyor. Hedeflerimiz yolunda çok çalışacağız ve 2015 Genel Seçimleri’ni de başarıyla atlatacağız” açıklamasında bulundu.

UYUMUMUZ SÜRDÜKÇE BAŞARILARIMIZ DA SÜRECEKTİR

Gürsu’da her zaman başarılı sonuçlar elde ettikleri söyleyen Torun, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gürsu teşkilatlarımız her zaman göğsümüzü kabartan sonuçlara imza attı. Gürsu Halkımız da bize karşı teveccühünü esirgemedi.Bu teveccüh bizim birlik ve beraberliğimiz sürdükçe daha da artacaktır. Teşkilatımızın belediye başkan ile il teşkilatı ile milletvekili ve büyükşehir belediyesi ile olan uyumu sürdükçe ilçemize hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Bu olumlu hava da Gürsu Halkı’nda olumlu etki bırakacak ve biz daha nice başarılara imza atacağız. Bunun için de hem birlikteliğimizi korumamız hem de gece gündüz çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Ben sizlerin gelecek nesillerimiz daha iyi bir Türkiye bırakabilmek adına bu gayreti göstereceğinize inanıyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X